HTML

Börtön helyett lakhatást!

Találd ki, hogy mit tehetsz te magad a hajléktalan emberekért, és valósítsd meg az ötleteidet! Adunk néhány tippet. Küldd el te is a sajátodat, és kitesszük! bortonhelyettlakhatast@gmail.com

Friss topikok

Archívum

Börtön Helyett Lakhatást!

2012.05.07. 11:19 bortonhelyettlakhatast

Mindenkit arra bíztatunk, hogy találja ki, mit tehet ő maga a hajléktalan emberekért, és valósítsa meg az ötleteit. Konkrét példákon keresztül szeretnénk bemutatni, hogy segíteni érdemes, és nem is olyan nehéz. A blogon szereplő képek, történetek valóságosak.

Azt szeretnénk, hogy ez egy nyitott blog legyen. Ha van egy ötleted, valósítsd meg, fényképezd le vagy írd meg. Küldd el a bortonhelyettlakhatast@gmail.com címre, és kitesszük a blogra!

A ,,Börtön helyett lakhatást’’ olyan állampolgárok szabad hálózata, akik érdemben szeretnének tenni a lakhatási gondokkal küzdő emberekért, és a hajléktalanságot büntető jogszabályok eltörléséért.

A BHL célja, hogy rávegye a döntéshozókat arra, hogy az érintettekkel és a szakemberekkel együttműködve olyan átfogó lakás-, és szociálpolitikai programot dolgozzanak ki, amely érdemben kezelni tudja a hajléktalanság problémáját. Elfogadhatatlannak tartjuk, hogy a kormány a legelesettebbeket bünteti, ahelyett hogy valós segítséget nyújtana nekik.

Támogatunk minden olyan erőszakmentes állampolgári kezdeményezést, amely

  • konkrét segítséget nyújt hajléktalan embereknek
  • felhívja a közvélemény figyelmét a hajléktalanság problémájára
  • nyomást gyakorol a döntéshozókra, hogy érdemi lépéseket tegyenek hajléktalanság felszámolására, és megfelelő lakáspolitika kidolgozására.

Csatlakozz hozzánk a facebookon is: http://www.facebook.com/bortonhelyettlakhatast

Börtön Helyett Lakhatást!

Szólj hozzá!

Címkék: bemutatkozás mission cél börtön helyett lakhatást bhl

A bejegyzés trackback címe:

https://bortonhelyettlakhatast.blog.hu/api/trackback/id/tr814493643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása